Skrivning är som Gratis terapi.

måndag 1 mars 2010

Kanske många som håller mig om att skriva ner alla sina tankar och funderingar faktiskt kan lösa problem? Jag är expert på att skriva lappar, kladda ner en miljon sidor med alla som rullar i huvudet non stop! De kanske bara är trams för dom som läser det, men nej! Man skriver ner allt sen går man tillbaka och läser allt, och då blir det automatiskt att man börja fundera. Om man kanske läser ngt som man skrev för 2 månader sen så tänker man "Och hur fan tänkte jag här? Är jag dum lr?" Och så gör man inte om de mer.. Men iof då skulle jag behöva ha en egen fabrik med papper om de ska lösa allt som rör sig kring mig! Skriva Skriva Skriva, jag älskar de! De är gratis terapi...

- Plus att jag börjar verkligen fundera på om snön är PMS framkallande. Verkar inte mkt bättre. Jag blir så sur av att bara titta på den. Och när de kom ännu mer flingor idag så va jag nära att gå i taket. JAG VILL HA SOMMAR, och de helst för en halv timme sen. Konstigt att väder och vind kan styra ens humör så här mycket! Har tänkt på de många gånger om ska ni tro... Men de lär jag väl aldrig få svar på!?

- Jag fick en intressant fråga idag! "- Imma? Hur fungerar du egentligen?" Ja, mkt bra fråga.. Känner vi oss själva egentligen? Tänker jag efter som vet jag nog faktiskt inte riktigt vem jag själv är. En tjej med ett rullande humör med en blandning av Spice mint eller vad? De får bli mitt nästa projekt. Och jag hoppas över min funktionella kropp att jag får svar på ALLT den 22 Mars! En anning trött på mig själv imellan åt... Jag tror jag saknar ngt i mitt liv? Men jag har inte kommit på vad, jag har mina misstankar om att de är Dansen faktiskt.. För där har vi ngt som jag verkligen bran för. Så for man kom innanför dörren i tränings salen så blev jag en helt annan person lika så som på tävlingarna.. Och de märktes klart och tydligt på mitt humör, JAG VAR EN GLAD TJEJ.. Men de är ju inte bara dansen som gör mig glad utan av andra betydelse fulla människor som hjälpt mig och gett mig kärlek!

- och på ren jävla svenska; JAG ÄLSKAR DIG! & Saknar dig så ända inått skogens förbaskande mycket.. <3 Nu ska jag slänga mig framför tv och snappa bland kanalerna och se om de finns ngt vettigt att få ögonen att intressera sig för!

En ny chans!

Fröken Karlström kom trots allt kommit ihåg sitt lösenord till denna bloggen, förra gången gick ju inget vidare kan jag påstå. Så därför provar vi igen. Och jag har tagit BORT ALLA mina förra inlägg = KICK START!

Ja, vart ska jag börja. Sist jag skrev så hade jag precis blivit Sambo och var så himmla lycklig. har väl hänt en hel del sen sist! Dock inget jag kommer dra nu eller framöver... Finns en hel del saker som jag ÅNGRAR stort! men som jag tyvärr aldrig kan återställa till de normala! Trist nog... Vad mer då? Saknar min kärlek så himmla mycket, jag hoppas på de bästa just nu iaf, alltid ngt <3

Mamma,Lasse & Simon är i Egyptien, 2 veckor. I morgon har det gått EN vecka. Börjar bli en anningens drygt att gå här nu, men jag försöker iaf att göra ngt vettigt här om jag nu ändå ska gå och dra fötterna efter mig! Good to be me...

Nu blir det kaffe och cigg på detta & så får vi hoppas på att de blir skärpning med bloggandet, för jag fick ju faktiskt beröm om de jag bloggade om innan, så detta lär nog bli lika bra, I THINK!

DWWO <3