Trevligeheter!

lördag 5 juni 2010

Haft full rulle på mitt shema nu, märks att sommaren är här. ÄNTLIGEN! melwin sov hos gammel mormor från torsdagen-fredagen... och jag ägnade mig en mys stund i stallet, och grillning på kvällen.

- Går dagen spenderades med en liten runda i stallet, därefter med la familia och så var det dax för jobb 17.00-21.00... Och min kväll slutade med att det blev alkohol intag! Mia & jag bestämde oss för att sätta oss på B&W (jobbet) och sedan blev det Altona! Ska tala om att det är ett plus i kanten att jobba inom resturang området, men dock så kanske de blir lite mkt av det goda ;) Hade sjukt trevligt, träffade människor som man inte träffat på HUR länge som helst! Jag sprang runt och va noll och ingenstans som vanligt när jag är ute :D Och så har vi ju vakterna.. Haha, sicka guld klimpar! Och lilla Florin, man känner sig verkligen som hemma! Men hur som haver, jag hade en sjukt trevlig kväll igår.. Behövde jag verkligen.. Marcus & Freddy hämtade oss vid stängningen.. och jag somnade som en liten tomte nisse!

- Dagens schema? Melwin sitter och leker med sina nya leksaker som han fick av Brobergs mamma.. Melwin kommer bli ett geni när han är klar med alla pussel! Blogg & kaffe just för tillfället.. 16.00 blir det jobb! och så får vi se vad kvällen bjuder på efter det! Ska iaf njuta några timmar ute i solen... nackdelen är väl att min söta fräcknar på näsan synd bara mer och mer som tindrar ikapp med mina blåaögon!

Underbara väder & underbara la familia. - Jag älskar er! <3