Full upp & Äventyr!

måndag 28 juni 2010

Har inte haft så värst mkt tid att blogga, men jag ska försöka uppdatera er nu om de som är värt att veta ;)

Har träffat sjukt nya människor! Och jag älskar dom alla redan, och de som är de roliga är att de är enbart killar! Ett riktigt skönt gäng måste jag säga! Att bara kunna sitta i solen och snacka skit och få vara sig själv är helt underbart, så som jag vill ha de! Dock är grabbarna NÅGRA år äldre än mig kanske, men lite vuxen vett är väl aldrig fel? iaf så är det besämt att det blir håll igång nu i veckan, ska bli grymt kul :)

Har även fixat klart praktikplatsen bara ett papper kvar att fixa! Sen kan jag börja.. Verkligen nöjd.. Har varit mkt tid ute i Stallet nu eller ja? Till &från. Jag & janet gjorde en jävla härlig runda förra veckan.. Blev mkt sagt där med, Härlig kwinna detta! Och den 10:e på Killebom så rider vi igenom med hästarna i vikinga kläder, kommer bli grymt bra och ROLIGT framför allt, vi är ett härligt gäng som kommer att genom föra detta!

Har även hunnit med att göra saker som jag ABSOLUT inte skullat göra, men de tänker jag inte ens nämna.. Men inget jag gråter över direkt! Spännande liv ;) Har även hunnit med Öland en runda, vilket var sjukt härligt, behövde verkligen villa upp mig!

I morgon lämnar jag Melwin och därefter är jag "FULLBOKAD" med annat! Mitt liv känns väääldigt fullbokat just nu, men jag ska inte klaga efter jag verkligen trivs och äntligen börja älska de jag gör, sen om de finns lite frågetecken här och var de lägger jag onnan så länge! Lika bra de...

Tack för prat stunden idag Johanna, guld värt. <3 F.ö så ser jag ut som en jordgubbe, men ack så grannt de kommer bli, och btw JAG har börjat gå i sommar klänningar! JAG av alla människor, håll i hatten här börjar de hända saker :P

- Kanske? En vacker dag? You and me <3