Underbar värme med lite vin på de!

torsdag 27 maj 2010

Dagen har gått som på rullande band en massa mys med hårbollarna ute i stallet :) Är hem kommen och lösteav Macke som i hastigfart drog iväg med Freddy & Broberg som förhoppningsvis snart kommer hem igen... Kvällen tänker jag spendera med min älskade & Broberg va de sagt med... Har beslutat att på Menyn blir det grillning och jag ska även ta mig ett glas vin hade jag tänkt och njuta av sommarvärmen, helt klart godkänt! Min kära pojkvän & hans begåvade vän Broberg har fått för sig att sätta upp en POOL på vår EXTREMT stora gräsPLÄTT! Och hur detta ska gå ska bli himmla intressant, jag ska iaf titta på och roa mig med med ngt iaf!

Ibland försöker jag sätta mig in i hur en del tänker, men jag lyckas aldrig för det är allt för komplicerat med tanke på att de handlar om vän eller icke vän...
Trevlig kväll på er..

- Jag älskar dig <3

De kan ni tro..

Haft mkt att göra! Men inget jag klagar över, efter som jag håller på med de som är saknat mest av allt :) Har dock varit skit väder i några dagar, men idag verkar de faktiskt till att bli riktigt fint väder, tummen upp för detta!
Ska bli intressant och se hur Korpens eksem ser ut idag! Med tanke på att det blev STOR genomgång igår och ekesem täcke på, och de var varit uppehåll i natt då han haft de på sig första gången på mkt länge under natten, så förhoppningsvis ska de INTE ha blivit sämre iaf... Hoppas på de bästa mån tro!

Min morgon började kanske inte så vääääärst jätte bra dirkt, försov mig och jämte mig låg 2 stycken trött visar.. Dom sover EXAKT likadant fast i olika "storleks formar" haha, så sött! Men hu som haver. 5 min Mjällby-Norje är inte illa pinkat! Och jag han itid för Freddy stog redan vid dörren och trampade.. Så här sitter man med väääärldens yr väder te hår, aprikos mjukisbyxor och jacka! MKYCKET VACKER SYN, NOT! Väntar på att Macke ska vakna oh höra av sig med tanke på att Melwin och han ska faktiskt följa med ut idag! Kan gott och väl behöva se naturen och få vädra feset av sig, kan jag tycka!

Nåväl, f.ö inget att klaga över. SRF närmar sig med stora steg, och det är mkt som ska fixas innan detta.. Är smått nyfiken på de fasta tiderna.. Men än så länge så måste jag säga att jag verligen är nöjd med årets jobb!:) Och hoppas att vädret håller isig så de inte blir som förra året en massa skit regn! Men bästa rocken är än så länge 2008... Tesla - Love song! <3

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och gå ut och sätta mig i solen en runda...<3