Bra Karlström!

fredag 14 maj 2010

Senaste inlägget 20 Mars och hmm? Nu har vi 14 Maj! Bra Karlström.. Har ju hänt en hel del sen sist ska jag tala om för er, både på gott & ont! "Livet är full av möjligheter Stig-Helmer!" Ngt i den stilen skulle jag vilja uttrycka de som.. Det blir vad man gör det till!?, eller? Jo, de skulle jag vilja säga. Har fått jobb på B&W i Sbg, första dagen igår, gick kanon.. Imma da mini boss! Inte för att de fanns så mkt att göra mer än att äta glass och dricka läsk, men de är väl inte fy skam de heller!

Nytta? - Jag ska vara helt ärlig och jag ska säga att jag skäms inte över att prata med min psykolog! De är en STOR lättnad när man går där ifrån! De som man känner är en STOR tyngd i sitt liv kan man lätta och prata om här, allt mellan himmel och gjord! Man känner att man får en plupp mer i batteriet varje gång man går där ifrån, plus att mitt humör lungnar sig med tid, dock så finns de ju lite kvar, men dock inte lika mkt som innan..

F.ö så trivs jag bra med nu läget! Melwin växer och växer! Det har kommit till fler tatueringar på min kropp, ovanligt? Jag har löst gammal grogg med ovänner sen 5 år tillbaka.. Ja, lite sånt dära smått och gott.. Och mkt av de gör sig nog att de blir så lugnt som de är nu!

- JAG HOPPAS!