Barnaskrik & jäkelskap!

måndag 31 maj 2010

Fick en extra lååång sov morgon idag, och det tackar jag för! Dock vaknade jag upp med världens huvudvärk & en mage som inte riktigt ville ge med sig... Blev en runda med vagnen då det hände en olycka, Melwin trillar och slår i backen och skrapar upp halva ansiktet! MEN, hade små barn dött av skrubb sår och blå märken så hade jag vatt död för länge sen! Nu på kvälls kvisten så har vi fixat i sovrummet och jag har SORTERAT mina kläder för 5:e gången nu! jag blir tydligen adrig klar med de där, men nu är det gjort iaf, skönt de!

har haft film race med mig själv.. Kollade på Männen som hatar kvinnor, och nu Flickan som lekte med elden (har jag dock redan sett) men ibland är de faktiskt kul att se om filmerna... Blir sen middag idag, för de vankas mys kväll.. Vilket då krävs att de är sleep time för gossen! Har även myst extra mkt med melwin idag, vi satt i badkaret i ca 30 min.. och han fick faktiskt balsam ihåret.. Haha, han tog sina händer på sitt hår sen klappade han mig på kinderna och drog det i mitt hår. Han är inte dum den där lilla blåbärs fisen! och de bäsat av allt är ju ändå att han går mer och mer själv nu.. De går framåt!

Dax för lite planering inför midsommar, ska ta mig ett snack med herr 08:an och se vad han har för förslag så får vi dra ihop de sedan, vilket nog kanske kan bli bra? men först av allt ska SRF avverkas, LÄÄÄNGTAR! <3

- Nehe, nu ska jag dra mig en slurk kaffe och invänta Bocken bruse!