Normal?

torsdag 1 juli 2010

Hur normal är jag på en skala 1-10? 10!!... 10 minus ;) Vad jag får allt ifrån ibland är ju för mig en gåta! Gå in på expert och fråga efter ett kak recept är fruktansvärt normalt? Jag menar dom heter ju EXPERT - Vi är vad vi heter! Då borde dom ju kunna de, men nej de var ingen som kunde hjälpa oss med de! Inget jag skämmdes för iaf... Jag är rätt bra på att underhålla människor imellan åt, jag har mina ljusa stunder ;)

Har haft 2 dagar nu som VERKLIGEN har betytt EXTREMT mycket! Och resterande avdagarna har faktsikt med varit otroligt BRA! men just dessa.. tror nog inte att de går att beskriva känslan i kroppen... Sen vad det är som sägs i ryktes väg skiter jag fullständigt i.. Jag har redan fått höra en hel massa SKIT snack rent ut sagt. Och de roliga med detta är att ingenting av det stämmer, tror jag vet bäst själv vem personen i de hela handlar om. Men det är ju alltid lika kul att få höra ngt som man faktiskt själv inte visste om. Tro vad ni vill - Jag vet sanningen! Det är ju konstaterat att jag inte ens kan sitta på Altonas ute servering förrens man är tillsammans med någon! Isåfall borde jag va tesm med JÄTTE många vid detta laget! Sitter bara och skrattar åt de... Jag låter människor tro och säga vad dom vill inget som rör mig i ryggen för 5 öre! De ända jag kan säga är att personen får mig till att känna mig betydelse full och accepterar mig för den galna Imma som jag är! Vilket gör att jag kan må bra, EXTREMT bra <3

Killebom närmare sig... = JOBB! Onsdagen ska vi dock rida igenom med Islandsbollarna, ska bli grymt kul faktiskt... Därefter är de full rulle och jag lär inte vara kontakt bar på en vecka efter detta, brukar ta en tid innan man repar sig efter så mkt spring! Men fy vilken stämning vi har det... ÄNNU BÄTTRE!

Zarah drog i en blondering i skallen på mig igår, vilket resulterade att jag är ännu mer vitare i hoet... Och med min "lilla" sol bränna så kan man inte göra mer än att skratta! Kokos oljan dessa dagarna. Jisses, har sett ut som en inlagd oliv och hade jag rullat mig i sanden så hade jag sett ut som en sprödbakad torsk! Bara citronen som fattas... Men jag lever lika bra för de. Finns ju bara EN kommentar till de? - Duuuu, bengt?

Efter att killebom och min jobb period är över så är jag förhoppnings vis redo för min praktik, vilket jag verkligen längtar efter! Var jäklans anti de där med praktik ett tag, men efter ett bra erbjudande så klart man Tackar ja! Och vårt projekt som har startat så smått rullar på hur bra som helst. trots att jag är den minsta i profilen just nu men i slut ändan så är det jag som syns. Strålkastarna på Imma Tack! Ego Karlström ;)

Nu blir de baske mig duschen, en slurk kaffe och en cigarett sen är de full rulle på bilen och det ska göras nytta! Och jag hoppas att mitt körkort & mitt nya numer har kommit, annars blir jag nog lite ledsen i ögat! Min nya körkorts bild är ju så förbannat snygg med btw, FY! Polisen bara älskar mig, knappt haft körkort i ett år och redan blivit stoppad mer än vad en människa som haft körkort i 10 år har! Jag lyckas tydligen med allt...;)

Neh, duschen...

- Så de kan gå ;) <3<3