Jordgubbe m choklad topping!

torsdag 17 juni 2010

.... ja, det är EXAKT så som jag ser ut just nu (Solbränd med jord överallt).. Varit hemma hos Sussi & Bosse hela dagen och allmänt gottat oss.. Var hemma en runda och klippte gräset... och mot kvälls kvisten så rensade jag ogräs mellan plattorna och fixade på baksidan... Dammsugat & plockat iordning & vikit ihop tvätten osv, tror ni jag känner mig nyttig idag? Yes mean.. Nu väntar jag på att Brocoli gratängen m bacon ska bli klar! Nyttigheter till max... Inte nog med de så har verkligen motionen satt igång! & med mina små metoder så är kroppen i sin ordning, är jag då inte lite finullig?


I LOVE THIS! <3

Bara lite tandvärk...

Hy att... Feber, feber frossa & tandvärk på detta! För jävla snyggt.. Har knarkat medicin och infla.dempande idag! Trodde jag skulle lipa sönder mih i morse, fy attans så ont jag hade! Nu är jag iaf upp och rör mig, men inte så konstigt med tanke på att jag har sovit från 12.00-17.30.. Mormor hade Melwin några timmar idag för att jag skulle kunna få sova! Och skönt var de ska jag tala om...

Har börjat skissa på min nya blogg design, efter som den ska vara involverad i projektet! Mycket som ska planeras osv, kan se mig själv framför mig i detta! Rätt grymt ändå, kan jag tycka sen vad andra tycker vill jag skita i! & jag har konstaterat en sak och det är att jag vistas ALDRIG med inne på Willys med Mikis.. NO WAY! Fy fan, de är ju värre än att släppa in en alkis på systemet för jävlen.. Men det var en trefflig liten resa kan jag tycka!

Jag har fått mina Hello Kittysar i fyllda :) Även döskallen på benet.. Saou grannnnnnt! Och nu tänker jag börja rita på mitt här nästa projekt! Alltså de där med tatueringar är ju ngt som är min livstil! Och samma sak där, vad folk tycker om det vill jag verkligen skita i! Hemskt så positiv jag är idag? Jo, jag är faktiskt mkt positiv! Men jag har ju dock inte varit så jäkla positiv nu dessa dagarna då jag vatt sjuk, inte så speciellt roande kan jag tala om! Och jag har faktiskt börjat inse att det kanske är dax att fast slå planerna inför midsommar! Sjukt sugen på Öland om jag ska vara ärlig! Eller varför inte bara dra ihop en rejäll fest! Får ta ett snack med mina sköna om detta!

F.ö - Skratta bäst, skratta sist! har man satt sig på tvären mot mig en gång.. Så finns det kvar ska jag tala om för er! & listan minskas... Skulle jag kunna bry mig mindre? ICKE! Nu ska jag ta mig en cigarett och dricka oboy! Sen är det sängen för min del!