Söt som socker!

måndag 12 juli 2010

Känner mig faktiskt lite extra söt idag måste jag säga! Fråga mig inte varför... Troligen för att jag är på sjukt bra humör? - Check! Jävla åsk väder de var i natt! Fy fan, sånt mög kan man skippa. Jag & Zarah höll fan på att DÖ! Och de med stora bokstäver!

Sitter och väntar på att Lebb kompis Palme ska vakna, men efter som hon är Sveriges trötatste människa så kan detta ta tid! Jävla illa detta, men övrigt utav denna dagen så har det varit sjukt varmt, man går ju för fan halv naken! Duscha 4 gånger om dagen är väl att ta i, men jo, sant! Duschen är min bästa vän just nu... & vad som står här next på schemat för dagen har jag ingen anning om!? troligen så blir det promenix till Palme.. Gitt!

Imma´s Playlist Summer of 10

> Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano
> Pachanga - Calienta
> Black Eyed Peas - I got a feeling
> Tamar Kaprelian - New Day
> V V Brown - Shark In The Water
> 3OH!3 - Don't Trust Me
> Volbeat - call of the warrior
> Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé
> Kobojsarna - Unbelievable

Gammal som ny musik. Och Yolanda! Milda Matilda, så sjukt skön... Och jag som är expert på att tragga sönder låtar.. Men denna?! Och så hoppar vi hopprep Oh Oh Oh Oh!
tror nog vi spelade sönder den på jobbet på kvällarna med en varsin öl i näven! Påtal om Öl så tänker jag tillbringa nästa helg med en eller två öl med de som värmer mitt hjärta! <3

- Lite pirr i magen dör ingen av, speciellt inte om någon gammal dyker upp i ens liv för att uppfylla ens drömmar, Gammal som ny <3