SUPER SUPER SUPER!

tisdag 13 juli 2010

Denna dagen kan ju inte bli så mkt mer än BRA, SUPER. MEGA BRA! Jag ska flytta och allt bara flyter på som FAN... Praktik och jobb... Jag har Sveriges underbaraste son, underbara människor runt mig 24/7.. Hur toppen är inte de?

Dagen har verkligen varit mer än toppen... Umgåts med min efterblivna vän,Matte,Parad & så klart lilla Melwin.. Haft sjukt kul, fick även träffa Linah som jag inte sett sen gud vet när! Vuxit på sig har Miss mini Palme med gjort :P och att jag ska flytta gör mig ännu mer gladare, äntligen chansen att göra de man själv vill utan man ska behöva tänka efter på om de är rätt eller fel.. Utan nu går det MIN väg.. Fy fan sååååå skönt, och än så länge så är vi få tal som planerat ovh vet hur hela sanningen ser ut, så ska bli kul att höra vad som kommer att spridas i ryktes väg! Alltid lika kul, men skulle jag kunna bry mig mindre?? ICKE...

Har 3 nya låtar på min playlist, som ni VERKLIGEN ska lyssna igenom.. Så sjukt bra...

Eminem - Love The Way You Lie ft Rihanna 2010
Hey Soul Sister (Upbeat Remix) : DJ TOMahawk
Airplanes (Remix/Cover) - Lil Crazed ft. Lisa Lavie

Klockren Imma musik! <3

Jag storm trivs!

Märks det att det är sommar nu? Oh ja, och än så länge så finns det bara en sak att säga om denna sommaren ; ROCK ON! Jag storm trivs... Känner mig som en miljonär, jag gör vad jag vill,när jag vill och hur jag vill! Är då inte livet underbart? Jo, som bara den!

Går dagen spenderades med Matte,Parad,Bror,Palme & Mustonen.. Satt och tog de chill med Cigg, Kaffe & Cola, därefter bad! Fy fan så varmt de var i vattnet. Fast dock inte närParad fick ner mig i vattnet utan för varning! Åter hem igen och satt på Kebabens utservering med en varsin pizza, och alla goda skratt! Så sjukt underbart...

har ju glömt att berätta om min eller rättare sagt vår lilla båtresa, vilket inte slutade så värst nyktert. Men sjukt kul hade vi, Jag och fröken solade och så hade vi ju en privat chaufför... Kände mig som en lyx miljonär, killarna kom med drinkar och vi enbart njöt! Skärgården is the shit! :D Nästa resa blir under semester tid! Och nu har jag semester i 2 veckor, så det ska bevaras väl, med en massa roligheter! :)

Jag älskar detta! <3