Alternativ objekt?

tisdag 2 mars 2010

Dagen har varit med mycket blandade känslor. Sysonen Hallin va inom på en Kaffe dock va jag inte så social då jag fick springa med allt annat.. Körde till Mjällby där efter till mormor.. Och därefter begav jag mig till USB TECH... Mycket trevligt.. Många goda skratt och mongolida utspel.. Himmmmmla underbart detta, känns som att min dröm äntligen kommer att slå in.. Åkte vidare till Danne, vilket inte gav så mkt direkt! Så förbannat sjukt besviken. JA, de är vad jag är! Alternativobjekt.se? Börjar undra, men jag står för de jag säger och tycker iaf, sen är de upp till dig att fatta beslut, och jag känner igen detta från ngt annat.. Så frågan är om jag ska agera på samma sätt här? Nog om detta.. Blir bara ännu mer depp!

Ska erkänna att jag sitter med ett glad vin och skriver klart en av mina låtar, så hoppas på att studion ska bli klar, HELST IDAG! Plus att de luktar väldigt mkt GÖTEBORG just nu för min del, sjukt härligt att få komma här ifrån ett tag. Orkar seriöst inte med detta! När ska jag få må bra? Skulle den dagen komma då jag verkligen känner mig älskad och mår bra då, ska jag hoppa naken genom hela bromölla.. Nej, kanske inte! Men man kan ju hoppas på att den lyckliga dagen ska slå in för just nu är det ett rent helvete. Och då gör jag som jag alltid har gjort & de är att fly.. Känns bäst ju nu faktiskt!

- Jag vill så mkt! Men vad vill jag egentligen? De är frågan.. Får ta mig en funderare på detta någon dag! De kanske blir bättre om jag VERKLIGEN bestämer mig ist för att hålla på som nu? Vem vet?