Trött & Morsdag firande..

söndag 30 maj 2010

SJUKT trött, absolut inget jag sticker under stolen med, och när inte ens kaffet hjälper, vad ska man göra då? Nej, de får va som de är.. Macke ligger jämte mig och sover som en stock och Melwin leker.. Eller röjjer rättare sagt! Han har börjar förstå hur klossarna ska sitta ihop nu, jämt jobb med de!

Går dagen var lugn som bara den.. Körde till Bromölla fram och tillbaka och det fick även bli ett besök på akuten.. SVERIGES TRÅKIGASTE ställe! Jag pillade nog på ALLT i rummet! Men jag var nog mest irriterad på att jag inte fick hålla koll på ESC.. men TYSKARNA VANN! YES YES YES.. Och jag kan väl tacka Macke för att den låten BLEV bra... Han har spelat den både avit och rätt innan Finalen... Väl hemma hos Mia igen, så somnade vi som stockar.. fast innan de så satt jag och Macke med korsords tidnngen och letade ord, Macke är så sjukt tråkig att göra sån med för han hittar alla ord med en gång!

& idag ska jag få träffa mamma :D Fira morsdag hos mormor.. Mycket trevligt, och därefter ngt som VERKLIGEN BÄR MIG EMOT... FY FAN!

Får ta mig en slurk Kaffe till och frsöka planera ihop dagen, för änså länge så är de bara jag & Melwin vakna..