Underbart

söndag 4 juli 2010

Fredagen : Blev en snabbis runda till Äppelgården för att pyssla om Korpen & Gullis! Göra sig iordning och in till Sölvesborg, men innan dess PANIK hos Zarah så klart! Räddaren i nöden själv :P Träffade Karlsson och fick se hans nya lägenhet, därefter blev det förfest hos Kim med Karlsson, Fille & Kims "fru" , Mycket trevligt.. Bar sedan av in till Hanöhus! Sjukt trevligt och så jävla roligt. Äntligen frid och fröjd :) Somnade på kvällen som en kanelbulle och vaknade upp av en värme som inte var av denna värld! Fy tusan...

Lördagen: Blev väckt och de bar av ner till Hamnen i de fina vädret, väldigt mysigt! Och frukost på Ritz... Och det blev även jobb för fröken Karlström på Altona denna kväll, men slutade dock 21.00.. Så det blev att dra hem till Kims "fru" där dom drack och hade det allmänt trevligt! Och jag var fylle chaffis för kvällen :) Köra orange bil SÅ klart :) Dumpade folket i stan och körde o hämtade bror min som så snällt höll mig sällskap. Tack! :) Träffade även på Danny Mannen en runda på Bajo! Himskanens kul faktiskt. Körde sedan hem medögonen i kors och däckade som en barn unge.

Söndag: JA! Mycket sömn blev det ju inte för min del iaf. Janet ringde och väckte mig och jag var ju lagom borta. Somnar om, och hon ringer igen! På med lide kläder och iväg till Äppelgården... Haft en sjukt trevlig dag med Janet/co måste jag säga. Blev skogsrunda med Palli & Frami. Hm? Ja, njuta va de ju inte på tal om direkt, utan snabbast hem! Men jag är verkligen super nöjd över Palli. Absolut inga problem med honom alls, lyssnar och går efter mina komandon! Underbar häst... Blev ju så klart en runda till Kyrkhult med Philip,Sylvis & Janet.. Nästa häst finns nu på gården och vilken stämning det finns där nu, Jag och Janet stog nu iaf i en 10 min och bara njöt av solen och hästarna! Jag & Janet ska turas om att få till Palli som han ska och göra Hugin till en muskel knutte :) Plus att Haraldsson har 2 av sina egna hästar, kommer bli kanon detta :)

- Neh nu blir det duschen sen bär det av till Sölvesborg, SUPRISE? ;) <3